top of page
BGOVERPAGINAwit.png
stralendhartlettering.png
BGAANBODPERSOONLIJK2.png
BGcoachingpage_orange.png

coaching

beelmerkgeelbackground.png

"There is a crack in everything, that's how the light gets in." - Leonard Cohen

Heb jij ook een barst in je ziel en mag Gods liefde door die barst bij jou binnenkomen zodat Hij die tot jouw kracht kan maken?

 

Zoek je hulp omdat je niet verder wilt leven zoals het nu is, en krijg je niet helder wat je nu echt wilt? 

 

Ik wil graag  samen met jou op weg gaan om daar inzicht in te krijgen. Vertrouw en geloof dat hoe je je ook voelt, het niet zo hoeft te blijven. Je kunt veranderen!

persoonlijke coaching

Vanuit mijn overtuiging dat God onze coach in het leven is, wil ik jou helpen om samen met Hem, jouw doel te bereiken. De TotalBalance Methode is een mix van therapie en coaching om het beste uit jezelf te halen, gebaseerd op Bijbelse principes.

Mijn passie: Jou te mogen inspireren en coachen in wie jij mag zijn. Dat jouw veelkleurige eigenheid zichtbaar wordt.

 

Mijn visie: Dat jij tot ontplooiing komt, en in  balans met God, jezelf en je omgeving.

Mijn missie: Jou liefdevol inspireren, stimuleren en confronteren om het beste uit jezelf te halen.

Hoe?

Door met je mee te lopen en te werken met de TotalBalance methode, en vanuit mijn eigen levenservaring. Met behulp van een werkboek  geef ik je handvatten en tools, die jij nodig hebt om verder te komen.

 

Wie was je?

We kijken samen naar wat je meegemaakt hebt en waar jouw pijnpunten liggen die door kunnen werken in het hier en nu. Geen symptoombestrijding, maar aanpak bij de Bron, zodat dit niet een terugkerend thema voor je is.

 

Wie ben je?

Je krijgt inzicht in wie je bent, waar jij uniek in bent, zodat je weet wat bij je past en wat niet. Je wordt je bewust van je energiehuishouding en datgene waar je blij van wordt, zodat je vandaar uit gerichte keuzes kunt maken.

Wie word je?

Met de thema’s geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben krijg je inzicht in jouw passies en dromen en kun je daarop je doelen stellen. Ik geloof dat je op basis van rust en balans in de liefde kunt blijven en die liefde weer mag uitdelen.

 

Spreekt dit je aan?

 

Ik nodig je bij deze van harte uit om contact met mij op te nemen.

coaching-onderaan1.png
persoonlijkecoaching1.png
kleurenfoto3.png
bottom of page