top of page
BGovermijboven.png

mijn verhaal

beelmerkgeelbackground.png
overmijBG3.png
diagonaalwitBG2.png

over mij

Jaren werkte ik in de verpleging in verschillende werkvelden. Zo mocht ik mensen de zorg geven die ze nodig hadden in hun proces naar herstel en genezing. Samen bekijken wat de ander nodig had, ook als er geen genezing meer mogelijk was, niet alleen fysiek, maar ook geestelijk.

 

Ik vond het een voorrecht om mensen hierin te begeleiden, maar ik kwam hierin ook heel erg mezelf tegen. Ik gaf door mijn enthousiasme en liefde mezelf volledig weg. Dat brak mij ook op. Twee keer leidde dit tot een burn-out. Ik leerde wel om mijn energie beter te verdelen en ook beter voor mezelf te zorgen, maar ontdekte telkens dat het mij niet goed lukte. Na een auto-ongeluk en nog lange tijd blijvende klachten van een whiplash werd ik steeds meer onzeker. Ik voelde mij als een rups die probeert te vliegen als een vlinder. Onzeker, gestrest, deed ik vreselijk mijn best om het goed te doen en raakte daardoor volledig uitgeput.

Ik belandde in een diepe depressie, maar daardoor veranderde mijn leven. Ik vroeg hulp en kreeg geweldige steun van mijn familie, vrienden, de kerkelijke gemeente en volgde intensieve therapie. Ik leerde mezelf kennen zoals ik ben.

Maar wat een veel grotere verandering te weeg bracht, was de liefde van Jezus die in de diepe duisternis mijn gebroken hart weer genezing en vrijheid gaf. Met God samen zette ik de stappen om te veranderen. Ik gaf mijn tijd, geld en energie om te onderzoeken wat ik mocht gaan doen in Zijn Koninkrijk. Ik leerde hoe geliefd en waardevol ik ben; dat er veel potentie in mij ligt. Ik herontdekte mijn talenten, kwaliteiten, passie, visie en missie en er kwam weer geloof in mezelf terug om die vlinder te worden. Mijn droom om mensen te willen coachen en te begeleiden, heb ik nu gerealiseerd.

 

Dankbaar ben ik, dat ik nu weet wie ik ben in Christus. Ik ben nu aan het vlinderen en voel me geliefd en waardevol.

 

Verlang jij dit ook? Ik wil graag met je meelopen in dit veranderingsproces.

overmijprofielfoto2.png
bottom of page